Jordgubbar - självplock!

03.06.2024

Jordgubbar Självplock!

Välkomna till vår självplockning av jordgubbar! 

Öppettider frö självplock - tills det tar slut! Observera att jordgubbarna kan ta slut snabbt och vi kan inte förutsäga hur många besökare som kommer. Under de mest hektiska timmarna har vi tyvärr inte möjlighet att svara på era meddelanden. Vi vill ge alla våra kunder bästa möjliga service, och det känns inte så proffsigt att plocka upp mobilen när ni står i kö för att betala eller vänta på er tur att plocka. Kom och njut av en härlig jordgubbsupplevelse med oss!

Regler för Självplockning av Jordgubbar

För att alla ska ha en så trevlig och smidig upplevelse som möjligt, har vi några enkla regler:

1. Anmälan i Gårdsbutiken:

Innan du ger dig ut på fältet, anmäl dig i gårdsbutiken. Där får du din egen gång att plocka i, kartonger och en korg. Vi vet att det är frestande, men "jag ska bara titta" är inte tillåtet – det är svårt att motstå våra läckra jordgubbar!

2. Smaka, men Ät Efter Betalning:

Visst får du smaka på bären, men kom ihåg att det är skillnad mellan att smaka och äta. Precis som i alla andra butiker får du äta när du har betalat. Annars måste vi börja väga alla besökare före och efter plockning, och det vill vi helst undvika.

3. Följ Instruktionerna:

Byt inte rad utan att kontrollera med personalen! Varje sällskap får en egen rad för att vi ska kunna hålla koll på var jordgubbarna finns kvar. Om alla springer fritt, riskerar vi att plantor, bär, bäddar och bevattning förstörs, samtidigt som vissa områden blir oplockade. Det blir mindre bråk och bättre ordning när vi alla följer reglerna!

Tack för att du hjälper oss att göra självplockningen till en rolig och trivsam upplevelse för alla !