TRÄDBESKÄRNING

NU ÄR DET MÖJLIGT ATT BOKA IN TIDER FÖR TRÄDBESKÄRNING - RING 0739769687 ELLER SICKA SMS/MAIL MED INFO, ADERSS, ANTAL TRÄD, GÄRNA BILDER PÅ TRÄD MED EN MÄNNISKA UNDER, SÅ ÅTERKOMMER VI MED PRISFÖRSLAG!

TRÄDBESKÄRNING

Genom regelbunden beskärning av fruktträd stimulerar vi trädets tillväxt, form och förstärker grenarna. Att beskära ett äppelträd gör att trädet producerar mer frukt. Genom att ta bort gamla grenar stimulerar trädet att växa. Beskärning gör också att trädet "öppnar sig" - det får bättre luftcirkulation mellan grenarna, och solens strålar når frukterna. Beskärningen av äppelträd påverkar också kvaliteten på frukten. Äpplen som får mycket sol är sötare, större, smakrikare och bättre färgade.

Under vintern är fruktträd i vila och detta gäller även sjukdomar och insekter som annars riskerar att angripa i snittytan efter beskärningen. Äpple och Päron är lämpliga och rätt okänsliga och kan beskäras under hösten eller vårvinter.

Genom att vi beskär många träd per år har vi också investerat i marknadens bästa batteridrivna sekatörer vilket innebär ett effektivt och arbetsbesparande arbete. Vi har med oss stegar, motorsåg och övrig utrustning.

Önskar Du boka tid eller har frågor?

Kontakta Karolina: tradgarn1997@gmail.com eller tel. 0739769687. Du når även Ulf på 0707410184

Vi ser fram emot att hjälpa Dig.